Carta oberta d’AfricaHugs

L’obsessió per mostrar-te altra cara d’Àfrica ¿T’apuntes?

Estimada família, companyes i amants d’Àfrica.

El meu nom és Vicent Domingo Sanchis. Després de treballar mes de 12 anys al sector educatiu, estic duent a terme AFRICAHUGS, un projecte educatiu amb l’objectiu de mostrar al món Altra Àfrica, que, malgrat tot, està creixent, es positiva, alegre i traballadora.

Em centre a l’Àfrica Subsahariana. Viure i compartir amb famílies locals, amb la finalitat de rescatar històries humanes d’èxit, de superació, amb idees i projectes de desenvolupament local. Perquè, sincerament pense que elles i ells, els i les africanes seràn els protagonistes dels seu canvi estructural i no Occident.

La visita a centres educatius és altre aspecte important d’AFRICAHUGS, per integrar-me en la seua comunitat, en el seu entorn. A través d’AFRICAHUGS, propose al món THE HUGGING SESSIONS. Un abraç massiu que ja ha reunit a milers d’alumnes. Un abraç per demanar justícia social, respecte, més equitat i igualtat d’oportunitats en aquest món global..

Els MOTIUS:

Respecte per Àfrica. Aprofitament immoral dels seus recursos naturals. Acords comercials més justos.

Imatge positiva d’Àfrica. Àfrica és alegre, farcida d’històries d’èxit, d’una hospitalitat infinita.

Canvi Estructural d’Àfrica. El negoci més suculent en Àfrica, la caritat? Ja està bé!!!

Ciutadania Global. Integrem realment Àfrica. Construïm ponts, establim lligams.

AFRICAHUGS no es perpetuarà en el temps. Té principi i final. No pretenem viure d’Àfrica. Sols mostrar-vos clarament que Àfrica està carregada d’africanes i africans excepcionals capaces d’organitzar i gestionar el seu futur.

La teua APORTACIÓ servira per a:

Visibilitzar les diferents activitats d’empoderament, cançons, poesies, expressions orals plenes de força i revolució per al canvi, per a manifestar el malestar i demanar equitat, igualtat d’oportunitats.

Aportem uns 350 € a cada escola visitada, amb adquisició de material escolar o altres projectes que realitzen.

Cobrir despeses de visat i altres menors imprevistes.

La resta de despeses: menjar, transport, allotjament, assegurança mèdica, viatges avió…van del meu compte. No obstant, s’accepten voluntaris d’edició i muntatge vídeo, patrocinis.

Agraïsc infinitament el vostre recolzament.

“A la memòria de Xelo Mira, fervent defensora de l’escola pública i la seua innegable equitat. La teua força interior em motiva a dur endavant AFRICAHUGS.”

VICENT DOMINGO

“En el curs de la història, hi ha vegades on l’Humanitat deu caminar cap un altre nivell de consciència. Ascendir a una mes alta qualitat moral. Un temps on caldrà deixar enrere les pors per a donar-nos esperança uns a altres. Eixe temps és ARA“

WANGARI MAATHAI