AFRICAHUGS

Fins que els lleons no tinguen els seus propis historiadors, les històries de cacera seguiran glorificant al caçador.

Proverbi Africà

Trencar Mites

Àfrica està plena d’infinita hospitalitat, de gent que t’obri les portes i el cor. Vivim en família, en gent local. Vine a Àfrica i descobriràs els seus valors de Benvinguda i Amabilitat. Entra a l’Àfrica i no mires enrere. Àfrica vol conèixer’t !!!

A Yopougon la Joie, barri popular d’Abidjan, Costa d’Ivori. Era impossible no contaminar-se dels seus somriures, de les seues ganes de viure, de la seua esperança per un futur millor.

Construir Educació

AFRICAHUGS és, en l’ànima, un projecte educatiu. Per això, visitem tantes escoles com siga possible, realitzant activitats d’empoderament i creant links entre escoles d’Occident. Es tracta d’aprendre juntes i junts, sense paternalismes i amb respecte.

“Afrique de fiers guerriers dans les savanes ancestrales…” Després de la gravació del poema “Afrique mon Afrique” a l’escola “Camp Bové”, Yaoundé, Cameroun.

Mostrar Potencialitats

Àfrica està plagada d’Herois i Heroïnes, de gent perfectament capaç de gestionar el seu futur. Africans i Africanes que s’alcen abans que isca el sol, que treballen dur, que, malgrat el saqueig dels seus recursos naturals per Occident, segueixen endavant amb esperança i futur.

Tia Donkor, tota una professional de la medicina natural. Metges d’Accra, Ghana, s’apropaven a sa casa per adquirir els seus productes. I la Dona Africana canviarà el MÓN.

Coneix el nostre Projecte d’Educació

La completa Transparència guiarà aquest projecte d’educació. Les donacions seran, en tot cas, estratègiques. Perquè, en alguns cassos, i per a dur a terme idees, projectes, il·lusions educatives… ens fa falta algú que confie amb nosaltres.

Les donacions que es facen, estaran íntegrament destinades a les possibles necessitats bàsiques que es puguen detectar en cada escola. Tot açò, per a poder dur a terme tantes idees i potencialitats dels i les mestres locals. Periòdicament es publicarà a la web i la resta de xarxes socials AFRICAHUGS el resultat de cada donació.

¿T’animes a col.laborar amb nosaltres?

Transferència Bancària

Ens pots ajudar mitjançant una transferència bancaria a la Caixa:

IBAN: ES21 2100 5325 3502 0004 9650

Donació mitjançant PayPal

Ens pots ajudar mitjançant PayPal, que ofereix la possibilitat de realitzar una donació amb tarjeta de crèdit.

PayPal.Me

Comparteix a les Xarxes

Donant la màxima difusió d’AFRICAHUGS a través de totes les Xarxes Socials.

Comparteix amb amics i amigues !

[wdi_feed id=”1″]

Blog AfricaHugs